Aboxx Forums  

Go Back   Aboxx Forums > Other Languages > Polska Sekcja

Reply

Thread Tools Display Modes
Reaktywacja forum
Old
  (#1)
Dr4goN
Member

Default Reaktywacja forum - 07-15-2009, 08:36 PM

Jak widać, całe forum poszło z dymem, ponieważ wynajęty przez ADM-a administrator pozamieniał nowe dane forum ze starymi i nastąpił wipe... Teraz Aboxx ma nową stronkę, a ADM próbuje stworzyć relację strona-forum(login na stronie powoduje automatyczne zalogowanie na forum), są z tym jaja(np. ja dostałem niesłusznego bana na zawsze ) ale powolutku wychodzimy na prostą. Co do zapisów na testy iHackera, zasady są takie same(ciekawe, czy są gdzieś spisani ludzie, którzy się wpisali na starym forum ), próbuję ustalić, czy lojalni członkowie dostają miejsce od razu(Dom wspominal kiedyś tam).

Tak wygląda obecna sytuacja, miejmy nadzieję, że wszystko niebawem wróci do normy(czyt. starzy użytkownicy wejdą, zobaczą nowe forum i pozakładają ponad 9000 threadów z pytaniem w stylu: "Co z moim wpisem na testy?" )

UPDATE:

Lojalni członkowie dostają sloty.

UPDATE 2:

Nowe fora dotyczące tajemniczej społeczności XC Community to nie nowy projekt. Aboxx to po prostu "schronienie" dla brata ADM-a. Forum ma związek albo z grą którą tworzy, albo z grą w którą gra, ale chyba to pierwsze.

Last edited by Dr4goN; 07-16-2009 at 01:17 PM.

Reply With Quote
Old
  (#2)
ADM
Administrator

Default 07-15-2009, 09:10 PM

Quote:
Originally Posted by Dr4goN View Post
Jak widać, całe forum poszło z dymem, ponieważ wynajęty przez ADM-a administrator pozamieniał nowe dane forum ze starymi i nastąpił wipe... Teraz Aboxx ma nową stronkę, a ADM próbuje stworzyć relację strona-forum(login na stronie powoduje automatyczne zalogowanie na forum), są z tym jaja(np. ja dostałem niesłusznego bana na zawsze ) ale powolutku wychodzimy na prostą. Co do zapisów na testy iHackera, zasady są takie same(ciekawe, czy są gdzieś spisani ludzie, którzy się wpisali na starym forum ), próbuję ustalić, czy lojalni członkowie dostają miejsce od razu(Dom wspominal kiedyś tam).

Tak wygląda obecna sytuacja, miejmy nadzieję, że wszystko niebawem wróci do normy(czyt. starzy użytkownicy wejdą, zobaczą nowe forum i pozakładają ponad 9000 threadów z pytaniem w stylu: "Co z moim wpisem na testy?" )
What did you say in English? :P

Reply With Quote
Old
  (#3)
Dr4goN
Member

Default 07-16-2009, 07:40 AM

Well... a bit of a translation of the current situation within Aboxx to Polish, that you've made a new website, wiped and remade the forums etc. I'm also wondering about the list of the already signed up testers. I've mentioned my never-ending unintentional ban :P and that sort of thing. Besides, what's with that XC Community? New project or something?

Reply With Quote
Old
  (#4)
ADM
Administrator

Default 07-16-2009, 08:31 AM

Quote:
Originally Posted by Dr4goN View Post
Well... a bit of a translation of the current situation within Aboxx to Polish, that you've made a new website, wiped and remade the forums etc. I'm also wondering about the list of the already signed up testers. I've mentioned my never-ending unintentional ban :P and that sort of thing. Besides, what's with that XC Community? New project or something?
XC Community is to do with my brother and his gaming. Aboxx is just the roof for it and its content/servers.

Reply With Quote
Old
  (#5)
Dr4goN
Member

Default 07-16-2009, 01:18 PM

Anything to add a few members to the forums, ha? Not bad, could be useful.

Reply With Quote
Old
  (#6)
dawbraPL
Junior Member

Default 06-28-2010, 02:48 PM

Hello : )
Dr4goN żyje tu wszystko ?
Kiedy będzie można testować ?
Mam nadzieję że ktoś pamieta o tym że byłem na liście xD

Reply With Quote
Old
  (#7)
Dr4goN
Member

Default 06-28-2010, 03:21 PM

O siema. Patrzcie no, kto w te progi zawitał!
Żyć się zdaje, jeno nieco przysycha... kiedy testować będzie można nie wiem, ale Dom cośtam wspominał, że studia skończył i się z iHackera zabrać miał. I okazuje się, że magiczna lista ludzi, którzy kiedyśtam byli wpisani na listę testerów gdzieś tam sobie w archiwach istnieje... także jest szansa, jest szansa.

Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules